SM tips & trucs

Ik hoor alleen maar gezeur van mannen en vrouwen, maar SM afspraakjes zijn echt makkelijk te maken. Ik bezoek wel vaker sites want ja, ook ik heb jeuk want ik ben een vrouw!

Het maken van afspraakjes op datesm.nl is echt niet moeilijk hoor, met een klein beetje werk ben je weer back in business dames en heren! Iedereen wil toch wel lekker genieten van zijn of haar extremen en grenzen?!

Openingszinnen? Klik hier

Hieronder de volgende tips & trucs voor gegarandeerd meer succes!

 • WENSEN; Dit is het meest CRUCIALE gedeelte. Praat met je partner over jullie wensen. Op een datingsite kan dit natuurlijk al mooi anoniem vooraf, vandaar mijn voorkeur. Hoe ver willen jullie gaan in de SM? Dwing je partner tot niets wat hij/zij niet wilt.

 • SPEELTJES; Experimenteer eerst eens met de wat softere BDSM speeltjes. Neem bijvoorbeeld kleding of andere textielsoorten en kom er eens achter wat lekker op je huid voelt. Het beste doe je dit geblinddoekt. Zo is het geen verrassing op je eerste SM afspraakje.!

 • PROFIEL; vul je profiel zo VOLLEDIG mogelijk in. Hierdoor zul je sneller OPVALLEN en wek je de interesse van anderen op. Zeker wanneer jouw profielbeschrijving echt iets over jezelf vertelt, kan dit leiden tot enorm veel berichtjes en lekkere dates! Wees dus OPEN EN EERLIJK om de slagingskans zo hoog mogelijk te maken!

 • NEEM HET INITIATIEF; durf het initiatief te nemen en verstuur zelf al berichten naar de meiden/jongens! Dit wekt gelijk hun aandacht op en verhoogt jou kans op INTIEM CONTACT te hebben met een van die meiden! PERSOONLIJKE e-mails met VRAGEN en ANTWOORDEN werken veel beter om je POTENTIELE seksdate geïnteresseerd te houden.

 • GESLACHTSDEEL; plaats geen foto's van je GESLACHTSDEEL op je profiel! Dat je een grote penis hebt gelooft een meid wel op je woord. Van jou piemel gaan ze vanzelf wel houden zodra je de EERSTE DATE hebt gehad. Je kunt ze uiteraard wel een foto sturen als ze hier om vragen in de berichten. Veel meiden (en heren ook) willen ook een stukje MYSTERIE houden. Ze willen graag je broek losknopen en dan pas het apparaat voor het eerst zien en een leuke verrassing krijgen.

 • TIEN GEBODEN; Spreek met je dominante partner een paar simpele regels op die je dagelijks moet vervullen/uitvoeren. Iedere ongehoorzaamheid wordt onmiddellijk afgestraft.

Openers

Al mijn openers gaan uit van 2 dingen: HUN PRIVACY RESPECTEREN + SIMPEL BEGINNEN

 1. Hey alles goed? Vindt je het ook niet fijn dat we vrij anoniem met elkaar kunnen kletsen?
 2. Deze anonimiteit maakt zoveel deuren open...we kunnen vanalles vertellen zonder zorgen ;)
 3. Je fantasieen zijn veilig en geheim bij mij...wat voor type ben jij tussen de lakens?
 4. Ik moet zeggen dat ik het wel apart vindt dat je je hier aan durft te melden...ik neem aan dat je het allemaal wel geheim wil houden?
 5. 5. Ik ben uiteraard bereid om alles geheim te houden...ik hoop alleen dat ik ook bereid kan zijn om je wilde kant aan te kunnen ;)

Meer heb je niet nodig. Persoonlijk gebruik ik altijd de 3e omdat dit voor zoveel succes heeft gezorgd. Mensen vertellen zo graag over hun fantasieen! En je hoeft ze alleen te vragen!

18 gedachten over "Hoe je snel en makkelijk lekkere meiden kunt neuken..."

 1. datingguru

  super dit! ik heb een smrelatie aan deze site overgehouden. Weet niet hoe erg je kan bedanken hiervoor!

  1. Jan

   Hey Datinggure, wat mooi om te horen dat je er een relatie aan hebt overgehouden. Ik zelf wil nog heel wat afspreken voordat ik mij daaraan waag ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *